Bästa sakerna till din laptop

shutterstock_185964416Det är mycket smidigare att ha en laptop istället för en stationär dator. Du får också fler fördelar med en laptop än med en surfplatta. Men för den allra bästa upplevelsen ska man ge sin laptop de bästa tillbehören. 

En extra laddare

Om du använder laptopen på resande fot är det idealt att ha en extra laddare i väskan som alltid följer med, ingen risk att man råkar glömma den hemma. Det finns laddare att köpa till alla märken. Många företag, exempelvis Samsung skapar märkesoberoende produkter. Det betyder att du kan köpa en laddare från Samsung som passar din dator från Acer. För att en specifik laddare ska passa måste batteriet och laptopen dock ha samma ampere och volt.

Extra tangentbord och mus

Köp ett tangentbord i full storlek som styrs trådlöst. Ska man skriva mycket brukar det vara skönare med ett större tangentbord. Det är skönare och går fortare att ha ett numeriskt tangentbord än att använda siffrorna ovanför bokstäverna.Varför inte satsa på en kombination med en datormus också? Spelar man spel på datorn är det nästan obligatoriskt att ha en datormus istället för att använda musplattan. Plattan håller händerna rätt placerade, ergonomiskt sett, men är knappast lika effektiv eller går att hantera lika bra som en datormus.

De bästa hörlurarna

Sitter du på resor och ser på videos, spelar spel eller kopplar av med dina favoritlåtar? Vad för ljudrelaterad aktivitet du än väljer, får du ut det mesta av underhållningen med de allra bästa hörlurarna för dig. Om stora hörlurar är bäst, köp ett par sådana. Om du gillar hörlurar som man stoppar i örat bättre, köp dem. I alla varianter finns det märken som ger fantastiskt ljud.