Visa upp sitt företag på event och mässor

Det kan vara ett bra sätt att visa upp sitt företag på event och mässor. Låt kunderna komma till er och få den information ni har att ge dom. Det finns kundspecifika mässor och event där de som besöker er har ett speciellt intresse för just era produkter eller tjänster.

Vara väl förberedd

Som med det mesta så gäller det att vara väl förberedd inför ert deltagande på en företagsmässa eller event. Bygg upp en monter som är attraktiv för deltagarna och som lockar till sig besökarna. Se till att i god tid beställa hem det material som behövs för er monter. Tänk på att bygga en monter som är enkel att både frakta och montera upp. Denna kan använda lång tid framöver och kanske enbart kompletteras upp om nya produkter och tjänster tillkommer företaget. Se till att er monter blir den som uppmärksammas mest på mässan eller eventet.

Gör något extra för besökarna

Det går att göra något extra för de som besöker er. Kanske rabatter på nästa beställning eller något annat som gör att de gärna gör affärer med er. Fixa en påse med information som kan vara intressant för de som besöker er och som kan följa med hem. Se även till att bjuda besökare på en kopp kaffe med tilltugg. Det kan vara så att alla är upptagna med andra besökare så se till att de får en kopp och veta att de står på tur för ett samtal. Det är viktigt att alla besökare blir sedda och får en chans till samtal om de så vill.