Modern rörinspektion med avancerad kamerateknik

Det är otroligt jobbigt att ha rör som det hela tiden blir stopp i, speciellt i köket. Du försöker diska kastruller och stekpannor efter att du lagat mat, men det är nästan omöjligt när inte vattnet rinner undan.

Mycket kan du göra själv när det blir stopp i avloppet. Du kan exempelvis testa en gammal beprövad metod genom att hälla i bikarbonat och ättika i avloppet. Medan det verkar kan du passa på att koka upp några liter vatten som du sedan häller ner i diskhon.

Det finns också gott om starka kemikalier du kan köpa som löser upp smuts och annat som fastnat i avloppet. Men om du väljer det bör du se till så att det är miljövänligt, vilket många av dem också är. Om det är riktigt illa rekommenderar vi att du tar hjälp från proffs på avlopp för att få det fixat en gång för alla.

Proffsen fixar stoppen

Om du upplever samma problem om och om igen är det bäst att ta in ett proffs som kan fixa stoppet åt dig. Med hjälp av modern teknik hittar de stoppet på direkten och kan se exakt vad problemet är. Behöver du hjälp med ett envist stopp kan du klicka dig vidare här för hjälp.