Dags att gå vidare?

Ska du flytta till en annan ort eller har du annan anledning till att sluta på ditt nuvarande jobb och du har inget nytt arbete i sikte? Oavsett vilken anledningen är att du just nu är utan arbete finns det en lösning. Ibland kan det kännas skrämmande att lämna det man har, men det kan också vara början till något nytt och bättre. Och det kanske är dags att gå vidare.

För dig som vill ha hjälp att hitta något nytt

Om du sitter inne med kunskaper som du kan erbjuda andra på bra villkor för dig själv finns Andersson & Dorsch som hjälper dig på vägen. Kanske behöver du en mentor som kan hjälpa dig att inse ditt värde och ge dig en skjuts i rätt riktning. Vill du utvecklas men ändå kunna kombinera livskvalitet och yrkesliv? Alla anställda måste känna sig uppskattade och känna att de har ett värde. Meningsfulla arbetsgifter och en bra arbetsmiljö är det idealiska. Även monotona enkla uppdrag kan skapa stress för att man inte känner sig tillfredsställd med det man gör och inte får använda det man faktiskt har förmåga till.

Att ha någon att prata med

Många gånger tar man med sig arbetet hem, vilket gör att privatlivet blir lidande eftersom man inte prioriterar personerna som finns i privatlivet utan låter arbetet ta för stor plats när man är ledig. Man har behov av att prata om jobbet och då det inte finns en person utanför hemmet som man lufta sina åsikter och funderingar med ligger det i bakhuvudet även på fritiden. Vad det än är för typ av företag du arbetar på bör det finnas någon som förstår dig. Om det inte finns bör du hitta någon utanför arbetet att tala med men som inte inkräktar på privatlivet.

Har du drömmar?

Vill du ha en chefsbefattning och det finns en chans att du kommer att bli erbjuden en sådan? Även på denna nivå kan du behöva en mentor som finns tillhands för att du ska kunna känna dig säker i din roll.